Enkele klanten aan het woord ⎯⎯⎯⎯

Klant Bram van bedrijf Gevers

Bram, 38 jaar

Partner bij Gevers

________

"Ik zocht een PT om mijn gehele lichaam te trainen en een afwisseling te creeëren tov mijn hoofdsport tennis. Thijs is een empatische en creatieve coach. De afwisseling in training en het spelelement maken zijn coachings voor mij een aanrader. Daarenboven is Thijs een coach die ook kan verliezen, niettegenstaande zijn wil om van zijn trainees te winnen."

Klant Tjorven zelfstandig IT'er

Tjorven, 35 jaar

Zelfstandig IT'er

________

“Thijs is iemand die je kan vertrouwen waardoor je zonder zorgen kan trainen. Je weet dat hij je zal pushen om je grenzen te verleggen.  Maar hij zal ook constant in de gaten houden dat je je grenzen niet negeert en je eigen niet bezeert.”

Klant Romina oprichtster dansschool level up

romina, 34 jaar

oprichtster Dance school level up

________

"Tijdens mijn zwangerschap ben ik heel wat kilootjes bijgekomen.  Het werd een moeilijke strijd om deze terug kwijt te geraken. Als eigenaar van een dansschool, choreograaf en lesgever was het voor mij heel belangrijk om terug in vorm te geraken.

Personal training is voor mij de beste manier om te sporten. Een persoonlijk traject, met persoonlijke aanmoediging.

Zijn positieve feedback, maar toch kordate aanpak zorgen ervoor dat ik elke les opnieuw het uiterste uit mezelf kan halen.  De oefeningen zijn heel afwisselend waardoor de trainingen boeiend blijven. Zijn opleiding en kennis zorgen ervoor dat hij zich heel specifiek kan richten op mijn problemen. Mijn vooruitgang is niet alleen zichtbaar ook voelbaar. 

Thijs weet waar hij mee bezig is. Geen overbelasting, geen kwetsuren maar gewoon de juiste training voor jouw lichaam. Hij geeft raad en tips en motiveert je elke les weer opnieuw."

Man en vrouw op bankje met glas wijn, klant Tom & Els

Tom, 36 jaar & els, 34 jaar

Sales manager life & tandarts

________

"We begonnen met sporten bij Thijs om in beweging te blijven tijdens de wintermaanden, maar ondertussen zijn de trainingen bij Thijs niet meer weg te denken uit ons weekschema.

Voor ons is het ideaal om 1 keer per week mee aan te sluiten bij de groepssessies en daarnaast zorgt Thijs 1 keer per week voor een uitdagende training als koppel. Ieder op zijn niveau. Ik laat even in het midden voor wie hij de oefeningen intensiever maakt ;)

Tijdens de oefeningen slaagt onze PT er steeds opnieuw in om met de glimlach het onderste uit de kan te halen. Dit natuurlijk met de nodige aandacht voor onze houding.

Iedere training zijn we opnieuw geprikkeld. Thijs zorgt ervoor dat je steeds een nieuw gamma aan oefeningen op je boterham krijgt. Van krachttraining tot looptraining, van onderlinge challenges tot stretchtraining en ga zo maar door ....

Thijs ,succes met de verder uitbouw van je zaak, onze uurtjes blijven in ieder geval gereserveerd!"

Tom en Els.

Klant Caroline kinderverzorgster

Caroline, 55 jaar

kinderverzorgster

________

"Trainen bij Thijs betekent voor mij ontspanning. 

Na een operatie aan de pols en schouder heb ik langdurig niet kunnen trainen. Toen ik terug begon te trainen bij Thijs besefte ik hoe hard ik dit gemist had. 

Zowel de uitdaging en de ontspanning, als ook de fysieke vermoeidheid waardoor ik weer beter sliep. Ook mijn hartslag in rust werd lager naarmate ik vaker trainde met Thijs. 

Wekelijks moet ik me nog na een werkdag opladen om te gaan trainen, maar eens aanwezig in de praktijk zorgt Thijs ervoor dat het uur omvliegt! 

Merci Thijs!"

Klant Bart account manager & Ellen interieurarchitect

bart, 35 jaar & ellen, 31 jaar

account manager & interieurarchitect

________

"We zijn begonnen bij Thijs om beter ’in shape’ te geraken voor onze trouwfoto’s. Ondertussen zijn we 3 jaar verder met een dochter en trainen we nog altijd bij Thijs. Tijdens de zwangerschap heeft mijn vrouw nog lang kunnen doortrainen dankzij aangepaste oefeningen. 

Nu ook na de bevalling heeft Thijs haar goed geholpen. De zwangerschapkilos waren snel verdwenen. 

We hebben beiden een zittend beroep dus trainen we minimum 1 keer per week als koppel en vullen aan met de groepstraining op zaterdag. Als je snel een bepaald doel wilt halen is deze personal training zeker een aanrader. Thijs focust op de delen van het je lichaam die jij wil verbeteren. De variatie van oefeningen die hij kent voor 1 spiergroep is enorm. Hierdoor blijven de sessies boeiend en wordt het geen saaie herhaling. 

We blijven de komende jaren zeker trainen bij Thijs."

Foto van Thijs en Tim zaakvoerder Interboring

Tim, 40 jaar

COO Interboring

________

"Ik heb Thijs heel toevallig leren kennen doordat mijn vrouw met een vriendin groepslessen volgde bij hem. De vriendin was een keer ziek en ik werd gevraagd om mee te gaan... Mijn vrouw dacht, omwille van mijn sportieve verleden, dat deze training veel te licht zou zijn, maar dat draaide helemaal anders uit…

Hoe konden die simpele oefeningen zonder gewichten zo doeltreffend zijn? Kort erna kreeg ik als verjaardagscadeau een 10-beurtenkaart voor personal training bij Thijs. Hier heb ik het verschil tussen een klassieke fitness en een degelijke personal coach pas echt ervaren.

Thijs leert je eerst kennen en bokst op basis hiervan een parcours van oefeningen in elkaar waarbij elke beurt verschillend is qua uitvoering en tegelijk een zoektocht is naar het verleggen van je grenzen.

Ik kan je verzekeren, in het begin denk je de volgende dagen meer aan Thijs dan je zelf wil!

Thijs heeft ervoor gezorgd dat de pijn in mijn rug en nek, die al jaren duurde stilaan terug verdwenen.
Samen met hem kreeg ik het zelfs voor mekaar om mijn eerste marathon te lopen!

Kort samengevat, deze coach zorgt ervoor dat je weer bewust leeft!
Thijs bedankt voor deze grote cadeau!"