Enkele klanten aan het woord ⎯⎯⎯⎯

Sebastien Wygaerts chef bij Restaurant Ogst

Sebastien, 38 jaar

chef en medezaakvoerder bij restaurant ogst 

________

"Ik ben met Thijs in contact gekomen omdat ik op zoek was naar meer structuur in mijn gewoontes. Door mijn passie uit te oefenen zit ik in een veeleisend beroep voor mijn lichaam: weinig slaap, lange staande werkdagen, op onregelmatige tijdstippen eten en veel stress. Dat maakt dat ik steeds aan het jojoën ben met mijn gewicht en vaak kwaaltjes heb zoals rug- en beenpijn. Ik ben nu ongeveer een tweetal jaren met Thijs aan het trainen. De trainingen zijn steeds zeer gevarieerd. Thijs luistert en observeert. Neemt niet weg dat hij op een gecontroleerde manier de lat steeds hoger legt. Hij zal steeds subtiel beamen als ik zeg dat het weer ‘ne zware’ was. Kortom, trainen met Thijs is voor mij de ideale manier om fit te blijven en er ook plezier uit te halen."

Thijs De Boevere personal trainer in Genk

Luc en marleen

Process Management Administrator R&D en dokter

________

Personal coach…. Nee, dat is niets voor mij.

  

Zo dacht ik toch tot een jaar geleden.

Luc kon op het werk gaan sporten. En hij kwam thuis met enthousiaste verhalen. En toen iets minder enthousiast want het sporten ging naar een laag pitje, zijn coach was minder aanwezig. Soms kwam hij dan thuis, glunderend, want Thijs zou er volgende week nog eens zijn. Thijs doet dat zo goed, hij luistert echt naar je, hij houdt rekening met je, maar is streng genoeg. Ik denk als ik Luc mocht geloven, dat Thijs een held was. Maar ja, wat kocht ik daarvoor?

Tot ik een idee kreeg, een dwaze ingeving, zinsverbijstering… ik contacteerde Thijs in het geheim want ik wou Luc verrassen met een privésessie. Voor mij zou het ook niet slecht zijn, terug een beetje bewegen. Dat we daarvoor naar Genk moeten rijden… tja, als hij echt zo goed was als Luc zei, dan zal het dat wel waard zijn.

De verrassing was compleet, en voor mij ook want dit had ik nooit meegemaakt: een volledige intake, luisteren naar verwachtingen, luisteren naar wat je ooit in je leven gedaan had voor je conditie, welke letsels je had gehad… maar ook wat je graag doet, en wat je doel is.

En dan aan het werk… opbouwen, luisteren, bijsturen, medisch en fysisch verantwoord je grenzen verleggen. Van een verrassing voor mijn man, is het een wekelijkse afspraak geworden waar zelfs ik, typisch voorbeeld van zittend leven, naar uit kijk. Niet altijd, soms is het moeilijk, als we na een drukke maandag ’s avonds nog richting Genk trekken omdat we in het weekend niet kunnen gaan, maar eens daar valt het weg. Het vriendelijke onthaal, steeds de vraag hoe gaat het, ergens last van, maken dat je dan toch even al de stress vergeet, dat je aan het werk gaat…

Nu zitten we thuis, geen personal coaching op dit moment. Of toch, langs de zijlijn met oefeningen die je doorkrijgt per email, met vragen of hij iets voor je kan betekenen.

Toch kijk ik uit naar de dag dat we terug naar Thijs kunnen gaan, het persoonlijk contact is immers een extra motivatie, en de zachte, maar toch motiverende/grensverleggende manier waarop Thijs alles aanpakt, maakt dat mijn eerste doelstelling al werd gehaald, maar er zijn er nog… en die vragen inzet, van hem,  van mij.

Ook het feit van het samen te kunnen doen, is een meerwaarde. Voor sommigen misschien ook een relatietest, maar bij ons is die in alle geval geslaagd, net zoals de totaalaanpak en de afwisselingen in de oefeningen.

Go for it, squat it, geen excuses meer, gewoon doen.

Klant Bram van bedrijf Gevers

Bram, 39 jaar

Partner bij Gevers

________

"Ik zocht een PT om mijn gehele lichaam te trainen en een afwisseling te creeëren tov mijn hoofdsport tennis. Thijs is een empatische en creatieve coach. De afwisseling in training en het spelelement maken zijn coachings voor mij een aanrader. Daarenboven is Thijs een coach die ook kan verliezen, niettegenstaande zijn wil om van zijn trainees te winnen."

Thijs De Boevere personal training Genk

Boudewijn en rita

gepensioneerd

________

2x per week komt Thijs bij ons (2 senioren) aan huis om ervoor te zorgen dat we fit blijven, onze spieren niet verslappen en wij ons jong blijven voelen.

Altijd zeer stipt, blijgezind en met veel geduld,  laat hij ons afwisselend verschillende oefeningen doen zodat het nooit eentonig wordt en we spieren ontdekken waarvan we niet eens wisten dat we ze hadden.

Klant Tjorven zelfstandig IT'er

Tjorven, 35 jaar

Zelfstandig IT'er

________

“Thijs is iemand die je kan vertrouwen waardoor je zonder zorgen kan trainen. Je weet dat hij je zal pushen om je grenzen te verleggen.  Maar hij zal ook constant in de gaten houden dat je je grenzen niet negeert en je eigen niet bezeert.”

Klant Romina oprichtster dansschool level up

romina, 35 jaar

oprichtster Dance school level up

________

"Tijdens mijn zwangerschap ben ik heel wat kilootjes bijgekomen.  Het werd een moeilijke strijd om deze terug kwijt te geraken. Als eigenaar van een dansschool, choreograaf en lesgever was het voor mij heel belangrijk om terug in vorm te geraken.

Personal training is voor mij de beste manier om te sporten. Een persoonlijk traject, met persoonlijke aanmoediging.

Zijn positieve feedback, maar toch kordate aanpak zorgen ervoor dat ik elke les opnieuw het uiterste uit mezelf kan halen.  De oefeningen zijn heel afwisselend waardoor de trainingen boeiend blijven. Zijn opleiding en kennis zorgen ervoor dat hij zich heel specifiek kan richten op mijn problemen. Mijn vooruitgang is niet alleen zichtbaar ook voelbaar. 

Thijs weet waar hij mee bezig is. Geen overbelasting, geen kwetsuren maar gewoon de juiste training voor jouw lichaam. Hij geeft raad en tips en motiveert je elke les weer opnieuw."

Man en vrouw op bankje met glas wijn, klant Tom & Els

Tom, 36 jaar & els, 34 jaar

Sales manager life & tandarts

________

"We begonnen met sporten bij Thijs om in beweging te blijven tijdens de wintermaanden, maar ondertussen zijn de trainingen bij Thijs niet meer weg te denken uit ons weekschema.

Voor ons is het ideaal om 1 keer per week mee aan te sluiten bij de groepssessies en daarnaast zorgt Thijs 1 keer per week voor een uitdagende training als koppel. Ieder op zijn niveau. Ik laat even in het midden voor wie hij de oefeningen intensiever maakt ;)

Tijdens de oefeningen slaagt onze PT er steeds opnieuw in om met de glimlach het onderste uit de kan te halen. Dit natuurlijk met de nodige aandacht voor onze houding.

Iedere training zijn we opnieuw geprikkeld. Thijs zorgt ervoor dat je steeds een nieuw gamma aan oefeningen op je boterham krijgt. Van krachttraining tot looptraining, van onderlinge challenges tot stretchtraining en ga zo maar door ....

Thijs ,succes met de verder uitbouw van je zaak, onze uurtjes blijven in ieder geval gereserveerd!"

Tom en Els.

Klant Caroline kinderverzorgster

Caroline, 55 jaar

kinderverzorgster

________

"Trainen bij Thijs betekent voor mij ontspanning. 

Na een operatie aan de pols en schouder heb ik langdurig niet kunnen trainen. Toen ik terug begon te trainen bij Thijs besefte ik hoe hard ik dit gemist had. 

Zowel de uitdaging en de ontspanning, als ook de fysieke vermoeidheid waardoor ik weer beter sliep. Ook mijn hartslag in rust werd lager naarmate ik vaker trainde met Thijs. 

Wekelijks moet ik me nog na een werkdag opladen om te gaan trainen, maar eens aanwezig in de praktijk zorgt Thijs ervoor dat het uur omvliegt! 

Merci Thijs!"

Klant Bart account manager & Ellen interieurarchitect

bart, 35 jaar & ellen, 31 jaar

account manager & interieurarchitect

________

"We zijn begonnen bij Thijs om beter ’in shape’ te geraken voor onze trouwfoto’s. Ondertussen zijn we 3 jaar verder met een dochter en trainen we nog altijd bij Thijs. Tijdens de zwangerschap heeft mijn vrouw nog lang kunnen doortrainen dankzij aangepaste oefeningen. 

Nu ook na de bevalling heeft Thijs haar goed geholpen. De zwangerschapkilos waren snel verdwenen. 

We hebben beiden een zittend beroep dus trainen we minimum 1 keer per week als koppel en vullen aan met de groepstraining op zaterdag. Als je snel een bepaald doel wilt halen is deze personal training zeker een aanrader. Thijs focust op de delen van het je lichaam die jij wil verbeteren. De variatie van oefeningen die hij kent voor 1 spiergroep is enorm. Hierdoor blijven de sessies boeiend en wordt het geen saaie herhaling. 

We blijven de komende jaren zeker trainen bij Thijs."

Foto van Thijs en Tim zaakvoerder Interboring

Tim, 40 jaar

COO Interboring

________

"Ik heb Thijs heel toevallig leren kennen doordat mijn vrouw met een vriendin groepslessen volgde bij hem. De vriendin was een keer ziek en ik werd gevraagd om mee te gaan... Mijn vrouw dacht, omwille van mijn sportieve verleden, dat deze training veel te licht zou zijn, maar dat draaide helemaal anders uit…

Hoe konden die simpele oefeningen zonder gewichten zo doeltreffend zijn? Kort erna kreeg ik als verjaardagscadeau een 10-beurtenkaart voor personal training bij Thijs. Hier heb ik het verschil tussen een klassieke fitness en een degelijke personal coach pas echt ervaren.

Thijs leert je eerst kennen en bokst op basis hiervan een parcours van oefeningen in elkaar waarbij elke beurt verschillend is qua uitvoering en tegelijk een zoektocht is naar het verleggen van je grenzen.

Ik kan je verzekeren, in het begin denk je de volgende dagen meer aan Thijs dan je zelf wil!

Thijs heeft ervoor gezorgd dat de pijn in mijn rug en nek, die al jaren duurde stilaan terug verdwenen.
Samen met hem kreeg ik het zelfs voor mekaar om mijn eerste marathon te lopen!

Kort samengevat, deze coach zorgt ervoor dat je weer bewust leeft!
Thijs bedankt voor deze grote cadeau!"