Small group training ⎯⎯⎯⎯

Small group training bij Thijs De Boevere personal training in Genk. Trainen in kleine groepjes met professionele begeleiding

Samen trainen met vrienden

Train je graag met de expertise en begeleiding van een personal trainer? Maar wil je toch graag met enkele vrienden/vriendinnen trainen? Dan kan dat!

Na een intake van jouw groepje ga je trainen in bepaalde thema's die voldoen aan de behoeftes van iedereen. Tijdens deze trainingen ben ik er uiteraard ook bij.  Er wordt getraind met maximum 4 personen. Dit zorgt ervoor dat ik iedereen goed kan begeleiden.


❝ 
Er wordt getraind met max 4 personen. Dit zorgt ervoor dat ik iedereen goed kan begeleiden. Kom eens langs met jouw groepje voor een leuk gesprek.


Small group training in Zonhoven op zaterdag bij Dance school Level up.

Bootcamp in Zonhoven

Wil je graag een uurtje stevig trainen, onder professionele begeleiding van een personal trainer? Dan is deze bootcamp iets voor jou! 

Iedere zaterdagvoormiddag trainen we in de danszaal van Danceschool Level Up. Een stevige bootcamp waarbij alle aspecten aan bod komen. De uithouding wordt getraind, de core komt stevig aan bod, coördinatie, kracht en lenigheid. 

Iedereen kan trainen op zijn/haar eigen niveau, iedereen is welkom in deze leuke groep.

Iedere zaterdag om 11u in de zaal van Danceschool Level Up. 
Oppelsenweg 31, 3520 Zonhoven.