Corporate wellbeing ⎯⎯⎯⎯

Een werknemer die zich goed in zijn vel voelt, presteert beter. Logisch, toch? 

De work-life balance is een heel moeilijk opdracht geworden. Op verschillende manieren kan ik de werkgever én werknemer helpen en ondersteunen om deze balans te vinden. 

Een gezonde geest in een gezond lichaam is de sleutel tot goede prestaties. Activiteiten op de werkvloer kunnen heel uiteenlopend zijn. 

Van workshops rond gezonde keuzes voor de lunch tot een health coach die op de werkvloer de mensen bijstaat met raad en daad rond gezondheid. 

Hieronder een greep uit het aanbod. Laat je hierdoor echter niet beperken. Veel projecten rond corporate wellbeing zijn op maat, zodat dit volledig past in de bedrijfscultuur én het budget. Ik kom graag bij u langs voor een leuk gesprek. 


Health coach samen met het team van Eurosys voor de strijd tegen Kanker

op de werkvloer

Health coach

Een coach die je met raad en daad bijstaat op de werkvloer. Iemand die je gezondheidsplan in handen neemt en je medewerkers fit en gezond houdt. Je in-house coach zorgt er voor dat de mensen bewegen, op de juiste manier achter hun bureau zitten en terecht kunnen met vragen rond voeding, beweging, stress... 

Man met wit hemd drinkt koffie aan zijn bureau

houding op het werk

Ergonomie

Een goede werkhouding, zowel voor zittend als staand werk, is enorm belangrijk voor het welzijn van je werknemers. Een goede houding verbetert het welzijn én de productivitiet. 

Staat jouw stoel goed ingesteld?

Health coach samen met het team van Eurosys voor de strijd tegen Kanker

lunch en tussendoortjes

Voeding

Gezonde voeding is belangrijk. Maar wat is gezond? En wat is nu een gemakkelijke én lekkere lunch op het werk? Allemaal vragen die 1 op 1 of via workshops beantwoord kunnen worden. 
Wat eet jij deze middag? 

Man met wit hemd fles en is dronken

Evenwicht werk - prive

Stress & burn-out

De balans tussen werk en privé is moeilijker en moeilijker. Stress en burn-out zijn dan ook dé nummer 1 oorzaken van langdurig ziekteverzuim. Door de juiste acties te ondernemen kan je hier al een verschil in maken. 
Hoe is het met uw mentale batterij gesteld? 


Photo by Bruno Nascimento on Unsplash

Kom van je stoel af

Sportief intermezzo

Heb je een teamevent en zit je de hele dag naar allerlei presentaties te luisteren? Boost de productiviteit en organiseer een sportief intermezzo. Een powerwalking, bootcamp, yoga sessie... 

Ook voor het werk, tijdens de middag of na het werk is een sportieve activiteit bevorderlijk voor de productiviteit en het groepsgevoel.

projecten op maat rond corporate wellbeing met een tas koffie en de Ipad erbij.

pijnpunt in jouw organisatie?

Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Er werken andere mensen, er spelen andere dingen, er is een andere bedrijfscultuur. 

Samen bekijken we de mogelijkheden en de noden waar het bedrijf mee zit. Ik kom graag bij u langs om een voorstel op maat uit te werken.

People being together outside on a terras

Samen staan we sterk

Teambuilding

Op zoek naar een leuke teambuilding of sportdag voor het bedrijf?

Ik ontzorg het bedrijf volledig en zorg voor een leuke teambuilding. Mag het wat sportiever? Dan organiseren we een sportdag!